dar


tot anu' asta am avut parte de prieteni. sau mai bine zis n-am dus lipsa de prieteni. asa-i de mult timp. multi spun ca sunt nebun, ca in fiecare zi la mine-i petrecere. nu-i petrecere. e un fel de-a fi.
vine craciunul. abia astept sa-mi gasesc prietenii sub brad.

7 comentarii:

Unknown spunea...

cind am citit asta m-am bucurat. pentru ca sint sigura ca o sa-i gasesti pe prieteni sub brad. apoi m-am gindit la oamenii care au prieteni peste mari si tari si nu se pot avea unii pe altii sub pomul de craciun. dar io cred ca, intr-un fel sau altul, tot unul linga altul vor fi.
dupa aceea mi-am dat seama ca io nu am chiar asa de multi prieteni in adevaratul sens al vorbei. dar sint foarte mindra de astia, cei putini, nici nu-mi doresc mai mult si aia pe care ii am neindoios vor fi undeva aproape. ma voi gindi la ei, se vor gindi la mine, ne vom bulgari cu zapada inexistenta. anul asta a fost foarte bun din punctul asta de vedere. a fost asa de bun ca parca nici nu vreau sa se termine

cronicaru' spunea...

te asteptam sub brad

Unknown spunea...

pai nu ma vedeti? am fost tot timpul acolo :)

Ahile spunea...

Merci Cronicare! Daca nu era felul asta al tau "de a fi" se duceau de ripa tovarasiile noastre. Sau lincezeau.
Trebuie sa recunosc ca tu si doamna cu unghii sexy sinteti sufletul grupului nostru de "lucru". Lipiciul care tine grupul. Danke schon!

Trebuie spunea...

Felul vostru de a fi, senzatia de petrecere care te intampina in casa voastra este ingredientul esential pentru starea de bine a oricarui om, care va trece pragul. Nu intamplator, cu totii ne adunam mereu la voi ;)!
Asa cum spune si Ahile, tu si cu doamna ta sunteti glue-ul tuturor.
Pot sa spun ca apreciez taaaaare mult serile petrecute la voi si ca va iubesc? ;)

As vrea ca toti sa aiba un Craciun plin de prieteni, asa ca al vostru!

lumi spunea...

am aflat deja ca shmeny a plecat indopata de la voi ca un purcelus:-)

Anonim spunea...

Va iubesc pe toti!
Cu bune si cu rele!
Bradul si toate lumanarelele din casa, sarmalele, prajiturile, vinuln-au nici un sens fara voi toti!

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...