Ipocriţi perverşi, atraşi de ştiri cu 7 violatori şi o violatăUneori am impresia că oamenilor le pune cineva un văl pe ochi, sau le mâzgăleşte creierul cu carioca. Altfel nu-mi explic ochelarii de cal de-i obligă să vadă doar în faţă. Păi cum dracu se face că e feisbucu e plin de indignare, societatea civilă fierbe, vedetele se răscoală pentru că “bieţii muncitori” de la ţară, judeţul Vaslui, sunt liberi deşi au nenorocit o fată, siluind-o. Sau reţelele astea de socializare se indignează pentru că sunt perverse şi sunt atrase doar de numărul mare al violatorilor, şapte la număr? România cea cu justiţia reformată e plină ochi de cazuri asemănătoare, chiar dacă nu există şapte magnifici în poveşti. Sau poate revolta asta online e urmare a faptului că nu mai e ăla în fruntea ţării să vă îmbrobodească cum reformează el justiţia? Căcatul denumit justiţie în România e plin de exemple revoltătoare. Astea sunt din ultimul an, gugălite, ştiri care au trecut pe lângă voi, fără să vă atingă, ipocriţilor perverşi atraşi de ştiri cu 7 violatori şi o violată:

Petroşani iulie 2015 – un afacerist iranian agresează sexual o fată de 14 ani, pe care încearcă să o siluiască. Anchetatorii au decis ca iranianul să fie cercetat sub control judiciar.

Argeş iulie 2015 – un fiu de popă e cercetat în libertate pentru trafic de droguri. Crezi că mai poate vinde în perioada asta?

Galaţi iunie 2015 – un cremenal cercetat în libertate pentru omor calificat a fost surprins pe stradă cu o baionetă la brâu. Aştepta să înceapă războiul, apăra ţara, nu reprezenta pericol public

Timişoara iunie 2015 – caz de sechestrare de persoane. Mai exact nijte băeţi racolau fete de 15-17 ani pe facebook, le îmbrobodeau cu „love” sau „cash”, le obligau să se prostitueze, le filmau şi le ameninţau că filmările vor fi trimise părinţilor în cazul în care ar spune ceva. Mai mulţi membri ai grupării – cercetaţi în libertate. Că nu-s pericol.

Proviţa de Sus iunie 2015 – un dement de 41 de ani a violat o copilă de 11 ani din satul amintit. Pedofilul cercetat în libertate, era băiat bun.

Timişoara iunie 2015 – un poliţist, da, da, un poliţist din Arad a bătut un sportiv în Timişoara, până l-a băgat în comă. Pe motiv că poliţistul era în timpul liber în momentul comiterii faptei, procurorii au stat pe gânduri dacă acesta va fi prezentat judecătorilor pentru arestare preventivă sau dacă va fi cercetat în stare de libertate. Nu cunosc urmarea.

Reghin mai 2015 - un ofiţer de poliţie, cercetat în libertate după ce a amanetat aparatele foto ale colegilor de la criminalistică. Ce dracu pericol public, ce exemplu negativ...

Constanţa aprilie 2015 – mai mulţi tineri acuzaţi de DIICOT pt trafic de droguri, beneficiază de cercetarea în libertate

Sfântul Gheorghe martie 2015 – un cretin a ţinut prizonieră o femeie bolnavă mintal, a bătut-o şi a încercat să o violeze. Cercetat în libertate.

Cluj Napoca ianuarie 2015 – un bărbat recunoaşte o crimă după 14 ani şi instanţa decide cercetarea în libertate

Suceava ianuarie 2015 – un tânăr traficant de droguri este cercetat în libertate

Suceava decembrie 2014 – un tânăr sucevean primeşte pedeapsa cu închisoare, de 20 de ani, după şase ani de cercetare în libertate, pentru viol urmat de crimă. Putea el să repete isprava în ăstia 6 ani? Noooo

Constanţa decembrie 2014 – un spaniol acuzat de pedofilie, cercetat în... libertate. Bravo mă, ai ghicit

Undeva în România iunie 2014 – sursa nu precizează locul faptei, dar cert e că un individ judecat în libertate pentru viol şi proxenetism şi-a bătut concubina frecvent, până a omorât-o. Sursa nu precizează dacă tânărul a fost lăsat în libertate şi după această faptă.

Botoşani mai 2014 – o femeie implicată într-un dosar de trafic de persoane, arest la domiciliu.

No comments:

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...