Manscaping pentru un ministru fundaş

Ăsta clar se pensează. Nu crezi? Ia priveşte mai atent, dă un click pe linkul ăsta. În principiu n-am nimic cu ăştia de se pensează. Bă, dar să fii ministru fundaş (dacă fundaşul Bumbescu era numit ministrul apărării, ministrul apărării îl poţi numi ministru fundaş?) şi să-ţi faci sprâncenele ca orice puştan salahor pe şantier, venit de la Zdrăbăuţi Vale şi care l-a descoperit pe Beckham, e cel puţin penal. Păi hai s-o luăm atent. Dacă măreşti poza, adică te duci pe linkul ăsta o să observi, că pensarea e d'aia penală, de gagică, de piţipoancă. Adică una e să te pensezi în cazul în care ai o singură sprânceană, şi le desparţi tu cu penseta, şi una e să arăţi ca o traseistă. Aia de-i smulge firele e clar obişnuită să jumulească doar găini şi i le face "arcuite, bine conturate, să se vadă frumos când dai ochii peste cap, fatăăă".

Tot dacă analizezi poza asta mărită îţi dai seama că omul, demintarul ăsta de îi ia dimineaţa la raport pe cei mai mari generali şi mareşali de pe-acilea, îşi face un portret oficial cu sprâncenele pensate dar neras. Păi cum bre? La sprâncene eşti David Beckham iar la barbă George Michael?
Procedeul ăsta de jumulire a părului de pe corpul bărbătesc, care oripilează metroul de dimineaţă, puştanii cretinoizi cu freze sauvage dorindu-se metrosexuali dar apropiindu-se periculos de homosexuali, se numeşte cică "manscaping". De la landscaping, vezi doamne, acu' apăru manscaping.
Dacă iau în considerare barba lui nerasă şi sprâncenele pensate nu pot să nu mă gândesc că manscapingu la el se întinde şi pe piept. O avea şi pe spate? Da' aţi văzut penali din ăia de se rad pe burtoacă şi apoi le dă tuleiele de nu mai pot să ţină fraierii tricourile cu D şi G pe ei? Vi-l închipuiţi scărpinându-se în şedinţa de guvern?
Aoleo!!! Dar dacă manscaping şi în partea dorsală?
La der F. la salon cică veneau metrohomosexuali din ăştia de voiau să se epileze la cocoş. Doamna Violeta nu şi nu, că ea nu pune mâna pe cocoşei, din princină de bărbat acasă. Ăsta, der F. zise că n-o obligă, ba chiar interzise apucăturile scârbavnice. Dar sunt destule saloane în Bucureşti, dacă vreţi să vă apuce scărpinatu':
Epilare Barbati
Epilat lung - 25 lei
Epilat scurt barbati - 20 lei
Epilare abdomen barbati - 10 lei
Epilare piept barbati - 20 lei
Epilare lombar barbati - 15 lei
Epilat brate barbati - 20 lei
Epilare axila barbati - 15 lei
Epilat inghinal barbati - 20 lei
Epilat inghinal intim barbati - 35 lei
Epilat spate barbati - 25 lei
Epilat fese barbati - 15 lei
Epilat umeri barbati - 15 lei

4 comentarii:

mutu spunea...

M-au trimis si pe mine la salonul de manscaping acum vreo doi ani sa fac reportaj pe viu.
Nu i-am lasat sa se atinga de sprancene.

In schimb m-au epilat cu ceara fierbinte. Era sa-i dau epilatoarei un pumn in ochi. Mai bine raman Cheetah decat sa mai trec vreodata prin asa ceva...

cronicaru' spunea...

lasă bă, dacă ai fi fost ministru poate îţi plăcea, cine ştie. mă, m-am mai gândit la ceva, de ce nu şi-o face asta şi freză din aia în formă de topor?

Dan spunea...

daca asta-i pretul ca sa ajung si eu ministru, fie...

Anonim spunea...

Deci eu asa ceva nu am mai vazut...numai prejudecati in capul unora;pai conteaza asa de tare daca e omul pensat sau,nu? Conteaza ceea ce face! In orice caz,felul in care l-ai descris dumneata "pitzioanca" mi se pare sub orice critica...Domnul chiar arata prezentabil fata de alte maimute paroase care se afiseaza la tot pasul... Dar ce sa mai zic,specific tuturor oamenilor inchisi la minte,judecam inainte de a cunoaste,aparentele inselatoare...

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...