subinteles

dar cine este inteles? sa vedem daca ne convine
*Am auzit odata un nume frumos. Iosub. Prenumele? Mihaela. Numele complet? Iosub Mihaela. N-am vazut-o pe Mihaela, nu stiu daca mi-as fi dorit.
*Exista un magazin de carne, nu vreau sa zic macelarie pentru ca suna a filme de groaza porno, care se numeste "La Bia". Hmmm. Nici ca se putea un nume mai nimerit pentru un loc, atentie nu locatzie, unde se vinde carne. Ce carne? Vizitati-l! E pe Str. Sebastian. Acolo veti gasi cei mai buni mici.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hehehe, Exista si o celebra firma de recrutare forta de munca...numele acesteia este...BIA.Recunosc. Am fost si io la un interviu "la bia" si mi-a cam placut. Da' pe nevasta'mea nu cred ca o trimit acolo...

cronicaru' spunea...

@dan - io stiu ce sa zic...

Anonim spunea...

Inseamna ca nu il cunosti pe Ilie Pedof. La scoala, stii ca elevii erau strigati mai intai dupa numele de familie si abia apoi prenumele. Asadarm, Pedof Ilie, la tabla!

Unknown spunea...

am trecut p-acolo acu' vreo juma' de an, si era sa fac pe mine de ras
da' asta nu-i nimic: exista o firma de instalatii sanitare in plina expansiune, Maricon ii zice: in argou spaniol, POPONAR!

cronicaru' spunea...

@alex - buna asta cu ilie pedof
@mihai - da, ma gandeam io. o teveliziune spunea acu nu stiu cat timp ca marica (fotbalistul ciprian marica) in spaniola ar insemna poponar. gresit, dupa cum imi confirmi si tu. marica e doar cotofana din cate imi spune colega lumi. sa speram ca firma de instalatii nu isi va desfasura activitatea in spania. si daca se va intampla, sa aiba grija sa-si protejeze tevile.

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...