astept o succesiune la tron

sunt sigur ca un chior rade si bea uischi batran fix acum. fraiere, de data asta nu m-ai mai facut. m-ai facut de 3 ori. mult prea mult. am stat acasa si acum ma bucur. ma bucur ca nu mai am acea inversunare, acea nedreptate ce simteam ca ma apasa pe creier. ma bucur ca am fost destept si am anticipat ceea ce se va intampla, desi sa-l bati pe santa klaus asta aveai nevoie de unu' cu juma din mintea lui vanghelie. de aia zic doar atat, domnul ponta, demisia, dom'le, daca ai auzit cumva vreodata de onoare si daca acest cuvant mai inseamna ceva in zilele astea de cacat. te duci dumneata frumos la prietenii matale din trupa haiq, pe care mi-i bagai mie pe gat, la bona filipineza a copiilor, te duci la copii tai care pot invata de pe tableta si cugeti daca in tara asta sunt cumva alti copii care nu stiu ce dracu e aia hartie igienica, nu tableta, ii ceri iertare in genunchi lu domnu iliescu (cel mai bun om de stat roman, de la cuza incoace, si stiu foarte bine ce spun, ia si rumega si tu) si spui asa "va rog sa ma iertati, am fost un dobitoc", te duci apoi la chioru tau cu care ai coabitat dupa ce io am dat votu, al fel ca alti sapte mil juma, ca trebe demis, si-i faci ce crezi tu. cum ma? tu ai fost premier, ai reinventat coliva, i-ai dat aroma electorala si in conditiile astea te bate unu care nu e ortodox? ba, incapabilule, ai avut tot sa castigi, si pe tine te-a batut unu cu o caciula rosie in cap calare pe ren? am prevazut asta, sunt oameni vii care o pot confirma.

am stat acasa pentru ca n-am avut cu cine ma, desi o spun tuturor, in gura mare ca socialismul este un sistem mai bun, si o dau ca exemplu doar pe flora tristan, nu pe marx. am votat iliescu, am votat nastase, am votat geoana, din convingerea ca socialiasmul este calea cea buna, desi romania se afla demult pe o cale pierduta. basescu nu am votat pentru ca mi s-a parut foarte, foarte vulgar in tot ceea ce inseamna, desi el a fost primul care a intrat in internationala socialista. nu crezi? verifica! PD-ul lui basescu a fost primul partid din ro intrat in internationala socialista, iar botanistii bun botul la behaiala lui cu dreapta. cretinii de striga d-alea  "jos comunismu" nu vor fi bagati in seama de mine pentru ca sunt ignoranti. prefera sa traiasca gandind cu un singur creier, ala de feisbuc. ma, nu inteleg o chestie, de ce oamenii care au facut un credit la un telefon sau un laptop sau sau tableta, considera ca asta e supremul nivelului lor si feisbucu si jocurile cu bile ii opreste sa vada ce se intampla cu adevarat sub nasul lor?

sa ne intelegem, n-am nimic cu asta, neamtu asta, desi de acum 2-3 ani, cand PSD (atentie PSD) l-a propus premier si basescu s-a pus contra, eram convins ca ca va deveni corupt sau io stiu cum, in scurt timp. din pacate traim intr-o tara in care mesia, da, da, mesia, daca ar veni el in carne si oase i s-ar gasi bube in cap in cel mult 2 luni. de ce nu am votat santa klaus? pai n-aveam cum. dupa 10 ani de presedintie venita din pd - pdl - ucl, draci baltati, nu aveam cum sa votez  tot cu blaga si videanu. daca domnul sef al lui rudolf ar fi candidat de unu singur, sau din partea unui partid socialist, sa-i zicem lamodul general, de stanga, avea votul meu. asa, cum dracu sa-l votez pe blaga si pe videanu ala cu bordurile si casa in care ii doresc sa simta caldura unui cavou?

ce astept? astept ce astept demult, si am mai scris-o si am mai zis-o. astept decizia curtii constitutionale, aia prin care mi-a umplut mie basescu gura acu cativa ani. sunt capabil de un ramasag, pe santa klaus nu-l prinde nici macar mos nicolae in postura asta. si astept dezamagirea celor care gandesc cu creierul lor destept si comun de feisbucari. si mai astept ceva, alegeri noi, si aia mica, eba, sa fie aleasa. ar fi frumoooooaaaaasa o succesiune la tron.

No comments:

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...