prorsum şi check nu sunt de la d şi g


de ce să-i ceri tu lu iubi să-ţi ia şi ţie cămaşa d’aia cu zăbrele maro cu negru la guler? e najpa! credem-ă. zăbrălele alea nu dă bine deloc. nici cu geanta lv, nici cu blugii d şi g. ca să nu mai zic – maroul ăla de îl tot foloseşte ei e căcăcios. şi numai moşii şi babele de se duc duminica dimineaţa la cimitir poartă maro. pe tine în niciun caz nu te prinde maronu. tu eşti drăguţă, eşti bronzată la solar... cum să meargă maro cu maro? nooo. ca să numai zic de carourile alea. nu se vede deloc în banbu, la lumina aia. plus că nu are niciun scris nimic. deci toate de la club o să zică că te îmbraci din peaţă de la obor.

deci: făăăăăăăăăă, orice oi fi, fata lu tactu, târfa lu împăratu sau ţăranca undercover, burberry nu e trendy!!!!!!!!!!

borceeeeaaaaaa, orice ochelari de soare ţi-ai lua căpăţâna ta va arăta tot ca un bostan. mai ales când te bronzezi cu ei la ochi. deci, ţăranu pulii mele, de ce te atrage pe tine burberry? cum să porţi tu cămaşă burberry? ce, e versace? e d şi g? e bling-bling, ding-ding, treosc-fleosc? crezi că agăţi tu vreo paraşută cu burberry? ţi se pare ţie sclipicioasă marca asta? te arde pe tine la lingurică carourile alea? sau că a primit garanţia babetei de regină a angliei? ce te roade pe tine de baba aia? şi în plus tu eşti macho aşa, italian stail. nu se pupă cu burberry-ul englezesc. plus că englezii sunt najpa mă. ce treabă să ai tu cu ofiţerii britanici din războaiele bure?  amundsen - borcea sună ca o alăturare Her Majesty Queen Elizabeth II de băsescu.

deci: băăăăăăă, meltene, burberry nu cadrează cu bemveu tău tunat cu geamuri fumurii.

3 comentarii:

Andreea Andrea spunea...

:): tare

cronicaru' spunea...

tare nu e nici vama, nici cuvantul marfa, nici nebunia, nici dracusorii, nici macar chirila. ba mai mult, nici cuvantul tare nu e tare. apropo, ai auzit vreodata de o negreata alba?

Anonim spunea...

Doamne...ce va mai place burberry!!!!!

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...