*Cere Dumnezeu neamului român 3 zile de post, (28,29 si 30 aprilie 2009) cu candela aprinsa si cu urmatoarea rugaciune anuntata de Dumnezeu, scrisa si pusa în candela:
„Izbaveste, Doamne, neamul român de satana si de lucrarea lui cea neagra, cu care da sa ne desparta de Tine si de izbavirea noastra cea de la Tine. Fii pentru noi biruitor, caci zilele grele sunt si nu se vad. Învata-ne bunatatea, învatatura si cunostinta, caci mai înainte de a fi umiliti am gresit, si de aceea da-ne putere sa pazim cuvântul Tau si scoate-ne Tu de sub mâna satanei, caci Tu esti Mielul Tatalui si este scris sa biruiesti. Amin“.
O, neam român, ia, tata, cuvântul Meu peste tine, si din gura în gura sa-l dai, din român în român sa mearga el, iar cine va da cuvântul Meu din gura în gura român catre român pentru vestirea zilelor de post si de strigare pentru salvarea cea de la Mine a acestui neam, acela nu-si va pierde plata. Amin, amin, amin.
Mesajul Domnului in format audio se gaseste la:
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-8f4baeee323563a.zip
Documentul atasat consta in fragmente din cuvântul lui Dumnezeu din ziua a doua de Pasti (20 aprilie 2009) si de la sarbatoarea Izvorul tamaduirii (24 aprilie 2009).
Mesajele întregi pot fi gasite în:
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=956
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=955
http://www.noulierusalim.ro/php/look.php?cheie=971
http://www.noulierusalim.ro/php/look.php?cheie=970
Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!

Cum adica "acela nu-şi va pierde plata"?

* citind presa în ultima vreme am avut o revelaţie - România are un premier prea înalt, l-ar merita pe piticul porno

Un comentariu:

Luiza spunea...

Ca sa fiu in spiritul postului: ce Doamne iarta-ma e asta???

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...