shut'em down

Public Enemy - Shut`em down


am ascultat asta de vreo opt ori cât am dat azi dimineaţă o tură de lac alergând. continuu. nu ştiu de ce, dar îmi place. nu prea mai vezi nimic interesant prin parc. aceiaşi graşi, ca şi mine, care aleargă ca demenţii, alţii care pescuiesc, raţele alea sălbatice se făcură mari şi le aşteaptă magraonii să le halească mai la iarnă... a, şi veşnicii moşuleţi şi băbuţe ieşiţi la bronzat. totuşi, de vreo săptămână a apărut o specie ciudată de alergăreţi. îmbrăcaţi de stradă, cu bocanci, pantaloni scurţi, freze uşor ciudate şi, cel mai important, cu rucsace în spate. cum să alergi mă cu rucsacul în spate? mie mi-e greu să ţin şi cheile.
tot ascultând public enemy mi-am dat seama de ceva, ăştia pregătesc ceva bă. în românia pissmeikarii ăştia pregătesc ceva. shut'em down, shut'em shut'em down.
sau o veni sezonu' crosurilor de munte?

2 comments:

mitzaabiciclista said...

Păh şi? Ai dat cu ei pe jos?
P.S. Ai putea să scrii mai des?:D

cronicaru' said...

@mitzaabiciclista - pai n-ai inteles... eu mi-ar dori sa existe in ro. macar un peacemaker sa rezolve ceva dar imi e teama ca suntem o tara de pissmakeri si atat.
o sa incerc sa scriu mai des :)

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...