ce-am furat si ce mi s-a dat


1. am furat si am vazut voditel dlya very. ucrainean. bun. poveste frumoasa, gen nikita mikhalkov, mai putin imagine. iar actorii daca nu-s din filmele lui nikita, se apropie. merita toti cei 5000 de lei vechi cat dati pe un dvd gol ca sa-l umpleti cu furaciunea de pe dc. sau ma rog...
2. am mai incercat si deloc nu mi-a parut rau de auf der anderen seite. surprinzator, fatih akin ramane fatih akin. ala cu gegen die wand. iubesc turcii astia ceva de speriat. si-i mai invata si pe nemti tainele iubirii. iese ceva frumos din asta. deci, mergeti pe mana mea si puteti sa va cumparati si un dvd mai scump, d'ala de 7000 de lei vechi. 
3. de revazut, am revazut Nasul, partea a doua, ala in care de niro spune parca la fel de bine ca marlon brando replica aia cu "aimgoingtumeichimanoferhichentrifiuz". 
4. de fan, de antarteiment asa, am incercat 21. americanesc. cu jocuri de noroc. cateva idei. merge, daca il bagi pe acelasi dvd cu unu dintre alea de mai sus.
4. din romania, tot ciordire, s-a numit nunta muta. primul film ca o piesa de teatru. idee misto, sunet bun, pt prima data intr-un film romanesc intelegi ce spun aia, o imagine betoana de final, cu o mireasa in picioarele goale ce fuge printr-o fabrica demolata.

1. mi s-a dat, pentru fro doua minute, guta imbracat in imparatul traian si vali vijelie in decebal. sau invers. 
2. un reportaj pe realitatea numit "dunarea curge, braconajul ramane", asezonat cu muzica de simfonia a cincea. cand a intrat prin telefon si guvernatorul liviu mihaiu, care citea un text ca sorin ovidiu balan, am schimbat.
3. tvr 2 mi-a dat bomboana. unu', la fro 50-60 de ani, care se uita pe teava unui tun dintr-un parc din Giurgiu zise: "asadar, dupa acest preambul istoric, sa vedem ce mi-a intrat mie in catare - un autobuz..."

2 comentarii:

Anonim spunea...

liviu mihaiu :)) ce teapa si-au luat pelicanii.

cronicaru' spunea...

ce sa-i faci ma shmeny, tara de pelicani. dar eu tot nu stiu ce mi-a intrat mie in catare

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...