le poupee roumaine



Cica a ajuns si fotbalul romanaesc mare si tare. Avem doo echipe in grupele Cupei UEFA si una in grupele Champions League. Bun. Ca n-avem ce cauta pe acolo e un alt subiect, si imi vetzi da dreptate, sau nu, peste vreun an sau doi cand vom disparea.
Alteceva vroiam sa zic. Joaca stiaua marele meci cu realii din madrid, se sparg astia in figuri, baga bilete mai scumpe decat la meciul pe care o sa-l joace spurcatii la spania, ajung prin tribunele de pe stadionul de langa cimitirul ghencea numai figuranti cu gipane tari si bemveuri babane, amaratzii urmau sa iasa la universitate dupa meci in caz de minune, radoi nu mai vazuse mingea de 3 luni dar ii gasise nashu loc la galactici cu un milion pe sase luni, gigi se facea frate de magiun cu alt bou de face realu de ras, ma rog, tot tacamu unui circ total.
Dar peste toate astea, peste putinta inchipuirii unui muritor e ditai faza d erahat pe care o facu meme. Mai acu freo doo luni am vazut o stire betoana pe Acasa tv, da ma ma uit si la acasa si ce, cu meme care o ducea pe fiesa pe platourile de filmare a marelui serial "Lacrimi de iubire". Ba chiar fetita a primit si un rol meteoric in film mi se pare.
La intrarea pe terenu din ghencea a realilor, cine-l tinea de mana pe Raul? "Bravo ba fraierilor", ati ghicit. Fisa lu meme, bineinteles. Deci, la moda acu nu mai sunt papusile barbi, casutele roz cu pajiste in fata, jeep si piscina. Tre sa-i dai copilului cesi doreste, si ganditiva ca fisa nu stiu cum sa impacat cu gandu ca na jucat Beckham, pentru ca ea pe barbacsu lu Vitoria il vroia de mana...Da voi va dati seama ca fata asta are doar 12 ani? Astept o stire peste fro 3 ani: fisa lu meme i l-a cerut lu tasu pe Banel in pat, Banel sa conformat. Apoi fisa lu meme a iesit in oras, la prajitura cu Carlos, ajuns intre timp la Real Madrid. Unde va invata renumita copila peste vreo 2 ani, la scoala americana facuta pe pamantu lui beee.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Hello
stii si tu ca in toata povestea nu fetita lui MM Stoica este vinovata...

cronicaru' spunea...

normal ca nu pitik e de vina. ce, asta se intelege? toti suntem de vina, unii ca facem asa ceva, altii ca dam importanta.
ma intreb ce face meme dak ii cere copilu un joint?

Ahile spunea...

Exagerezi Cronicare! Si eu as fi facut la fel in locul lui MM. N-am nici un fel de simpatie pentru personaj, chiar il detest, insa il inteleg aici. Toti isi iubesc copiii si e normal sa incerce sa-i bucure. E omeneste. Asa vad eu lucrurile. Pina la urma era un copil din 11 la un singur meci.
N-o sa se duca tara de ripa pentru ca parintii isi iubesc copiii.

cronicaru' spunea...

:))
corect, era un copil din 11. problema e ca ceilalti 10, erau copii subalternilor lui meme. nu era vorba de saracirea tarii...dar spiritul tau critic dezvoltat doar din dragostea de critica ma va face pe viitor sa nuti mai raspund.

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...