greatza


De ce dreaq nu suntem si noi unguri? Aia fac revolutie pentru ca i-a mintit presedintele in campania electorala... Pe noi ne mint astia de la Revolutie incoace si nu facem nimic. Aaa, pardon, mi-am adus aminte ca vroiau unii un fel de revolta cu Ana Blandiana in frunte [ :)) ] si cantece "golanesti" cantate de la un balcon. Sa mori de ras... Pan' la urma le-a reusit o revolutie de catifea si au inscaunat cel mai incompetent presedinte de-l avuram vreodata. De asta de-acu' ce sa mai zic...Nu, nu de incopetenta e vorba la asta ci de rea vointa si minciuna sfruntata. Apropo, printre cele mai jalnice si de prost gust faze ce le-am trait in ultima perioada de timp e moda de a-l critica pe Basescu, chiar dak inainte de alegeri il pupai mai peste tot pe unde tie ti-e rusine sa zici si mie nu.
Da' sa revin la unguri... Sa-i ia dreaq, ca mi se par niste puslamale ordinare, da', cu tot patriotismul meu de carciuma, sunt peste noi cu mult. Pai cum dreaq, facem noi comparatie intre ei si noi, cand aia spala strazile cu dero de ceva ani incoace, iar noi asfaltam strazile in fiecare an. Aceleasi. Cum sa existe comparatie cand aia au rigole de curs apa pe marginea drumului iar noi dupa ce asfaltam o strada o spargem fix pe mijloc ca sa facem canalele de scurgere? (ce soarta! Exact in momentul asta din camera de alaturi am auzit "ozosep") De cand ne conduce unu expert in asfaltari ba la primarie ba in fruntea tarii, nu mai ai pe unde merge cu masina. Nici macar pe autostrada aia meseriasa de Pitesti pe car eo facu acu cativa ani. Dar continuu sa spun cu voce tare ca pe nimeni nu intereseaza cel mai mare jaf (aoleo, am inceput sa vorbesc ca Vadim!) din Romania ultimilor 15 ani, si anume marea asfaltare. Am auzit odata o faza de am incremenit. Cat credetzi ca se poate fura la un drum asfaltat de 4 benzi de circualtie pe o distanta de 6 Kilometri? Nu mai putin de 2 milioane de euri. Asta, daca faci soseaua mai ingusta cu 20 de centimetri...
Da', ma rog, sa va mai frec creeru si cu altceva. Ce credeti ca faceau italienii daca Procuratura punea batista pe tambal in cazul alora de-au trucat meciuri in Serie A? Facem pariu ca pe Gigi Becali no sa-l intrebe nimeni de sanatate dupa ce a spus ca i-a dat bani unui arbitru? Pai dak nici el "cu banii lui"... Sa mor dak nu meritam ca natie sa ajungem sa avem de ales la urmatoarele alegeri, in turul doi, intre Vadim si Becali. Aaa, sper sa nu vina pe turnanta si Columbeanu, sau nevasta-sa Doamne, Doamne...
Si ca sa nu va mai plictisesc:
- de unde dreaq atata praf in Bucuresti?
- de unde dreaq atata delasare de-au crescut trestii pe fantinile lu' Ceausescu de la Unirii?
- de unde dreaq atata prostie incat Moni si cu Columbeanu sa faca asa mare audienta?
- de unde dreaq atata infatuare la romani ( mama ce cuvant am scos...) de-si cumpara numai kitsch-osenii pe care scrie mare D&G?
- de unde dreaq atata imbecilizare sa tii cu Steaua ca joaca in Liga Campionilor, ca a castigat campionatu', ca ti-a dat ocazia sa porti bratara ros-albastra la mana, ca poti sa-ti faci freza de cretin, scurt in parti si chica la spate, ca vrei sa devii ultras ca sa poti injura cu futeri de mame, desi tu mai departe de o laba n-ai ajuns vreodata, ca poti sa porti posetica idioata cu nike cand te duci la scoala si tricou cu 90 in cerc, ca poti sa-ti pui imnu poolii pe telefonu' mobil, ca atunci cand "favoritii" si-o fura de la Dinamo renunti la toate astea, inclusiv la nea gigi pentru doua zile, cand iti vine iar pofta sa fii "invingator". Numaru unu cum zice baietii la manele.

5 comentarii:

CHIC-HANDSOME spunea...

just a good life

cronicaru' spunea...

daaaa... :)) Cata dreptate are baiatu asta fara ca el sa stie :))

Unknown spunea...

Esti cam radical, asta e felul tau. Din pacate de data asta ai mare dreptate, inclusiv cu ungurii, pe care eu nu-i iubesc, da-i apreciez, inclusiv cu stelistii, pe care ii iubesc, da nu-i apreciez

Ahile spunea...

1. Nu i-a mintit presedintele ci prim-ministrul.
2. E intr-adevar neobisnuit pentru noi sa iesi in strada pentru asa ceva. Ma pune pe ginduri...Totusi de ce au devenit manifestantii violenti? Se descalifica dind foc masinilor si cladirilor. Si ridica intrebari asupra legitimitatii unui astfel de protest.
3. Oricum nu te entuziasma prea tare la adresa ungurilor. Sint un pic mai civilizati doar pentru ca sint mai aproape de germani cred eu. Nu uita ca sint niste lasi si niste oameni rai care vor sa stapineasca ce nu e a lor.
4. Cu asfaltarile e strigator la cer ce se intimpla. Ai dreptate, e jaf la drumul mare, e revoltator.
5. Devii penibil mon cher atunci cind vorbesti de Steaua: "ca sa poti injura cu futeri de mame, desi tu mai departe de o laba n-ai ajuns vreodata"...E prea de tot cronicare! Ura rapidista transpira prin toti porii. Ratiunea dumitale adoarme cind vine vorba de ros-albastrii. Si naste monstri.
Imi pare rau sa ti-o spun, dar aici chiar nu sint de acord cu tine. Si nu sint nici stelist.

cronicaru' spunea...

Pt Ahile:
1&2 Asa-i cu presedintele, era insa o problema de fond...
3&5."Sint un pic mai civilizati doar pentru ca sint mai aproape de germani cred eu. Nu uita ca sint niste lasi si niste oameni rai care vor sa stapineasca ce nu e a lor." :)))
Chestia cu penibilul mai gandeste-o sau reciteste-ti textele...Ca sa intaresc cele spuse, vezi ca deasupra ta a postat un stelist, dar unul care recunoaste ca este, si care care se arata interesat de fenomen.Cu stelistii care tin cu Steaua doar cand joaca in Liga Campionilor, Cupa UEFA, sau cand sunt pe primul loc, dar in acelasi timp vor sa dovedeasca "ratiune" in gandirea fotbalistica prin stereotipuri folosite de aia de vroiau sa faca "revolutii" prin centrul Bucurestiului cu "golani" si poeti second-hand. "Somnul ratiunii naste monstrii" :)) Parca asa era vorba nu?

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...