Cifre care pot fi usor si litere


1,2,3 si 4. Astea sunt personajele. Actorii care joaca rolurile principale, pt ca mai sunt 5, 6 si 7, adica noaptea, marea si stelele care nu faceau altceva decat sa existe pe scena drept decor. Din cand in cand, un 97 si 98 mergeau cu picioarele prin 6 tinanduse de mana, cu pantalonii suflecatzi. Mai incolo, 132 o pupa cu foc pe133 sii promitea sa moara impreuna...
1: - Bai cat de frumos poate fi! Credetzi ca 7 ar arata altfel de aproape?
3:- Io am auzit ca americanii nau ajuns pe luna, a aparut un documentar de curand...
4: - Ba io cred ca au fost nu aveau cum sa se intample toate povestile pe platoruile de filmare de la Hollywood...
2: - Hai ma, ce dreaq, nu va ganditzi ca au mai fost si rusii pe luna, si asta se intampla in timpul razboiului rece. Era imposibil sa nu se dea in gat unii pe altii. Adik sa nu scape rusii sau americanii despre ceilalti ca e o facatura?
2 agita usor cutia de bere in care isi da seama dezamagit ca mai exista putzin lichid. Flosc, fleosc, fleosc. Un 68 cu un 67 (stiu ca ati fi vrut sa fie 69, da ala avea sa se petreaca abia in acel 5) trec prin dreptul unor 95, 102, si 144, de sex feminin (numele putand reprezenta usor si kilogramele) cesi faceau poze semigoale in 6 pan la brau. Brrrrrrrr!!! Ce cosmar!!!
1:- Da voi credetzi ca mai sunt si altii ca noi pe alte planete?
4: - Ios convins!
2: - Si io. De ce nar exista? Gandestete ca 7 sunt poate mai mari decat Pamantul!
4: - Io vad Pamantul ca pe o singura celula facand parte dintrun imens corp. Si noi suntem particulele care fac parte din celula.
2: - Da ma asai, io inteleg si faptul ca suntem asa mici, niste ganganii, da nu pricep de ce nu doar ne futem pentru perpetuarea speciei, de ce nu facem decat sa ne hranim si atat? De ce ne punem intrebarile astea, de ce gandim, de ce dreaq inventara unii muzica (pe care 1 o fredoneaza exact in momentul asta), de ce danseaza ganganiile?
4: - Vedetzi? Daca se reduce tot, e mult mai simplu...vezi altfel
1: - Sa inteleg ca trebe trait mult mai simplu? Pe mine ma bucurat tare mult discutia asta. Nu mai conteaza celelate griji...
2 a mai bagat pentru 2 minute picioarele in 6, care alaturi de 5 si 7 devenisera actorii principali. Apoi 1,2,3 si 4...

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cu asta ai devenit bloggerul meu favorit. Vezi, de-asta ar trebui tu sa te intorci la scris, sub orice forma a sa. Io iti tin pumnii strinsi de tot!

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...